تبلیغات در اینترنتclose
کــــاکائو
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
کــــاکائو
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیدانستنی های مختلف و جالبکــــاکائو

360 رنگ
پاتوق دختران
همیشه درقلبمی
وبلاگ من لی غیرک
پرواز در بی کران

کار سنتر

کار سنتر

چت روم فدک

چت روم فدک

چت روم فدک

فروش شارژ آنلاین

تلگرام انجمن فدک

تعداد بازدید : 49
نویسنده پیام
moheb36 آفلاین



ارسال‌ها : 2458
عضويت : 7 /3 /1393
سن : 23
تشکر ها: 295
تشکر شده : 2146
کــــاکائو





پودر و کره کاکائو دو ماده اصلی در تولید شکلاتهای کاکائویی بوده و هر دو حاصل تغییراتی نه چندان زیاد روی دانه کاکائو می باشند. این دانه یکی از محصولات کشاورزی مورد علاقه و مخصوص سرخپوستان آمریکای مرکزی بوده و در فرهنگ این اقوام گاهی به شکل پول و گاهی به عنوان نوشیدنی استفاده می شده است.





تصویر: http://www.taknaz.ir/upload/92/kaka.jpg



آزتکها که از تمدن های قدیم سرخپوستی بودند و تا زمان تسخیر قلمروشان به دست مهاجمان اروپایی - پس از کشف قاره امریکا - حکمرانی می کردند، این دانه ها را کوبیده و شربت گرم آنرا در مراسم خود می نوشیدند.







پس از انقراض حکومتهای بومی آمریکای لاتین توسط اسپانیائیها، این دانه به اروپا و پس از آن به تمام نقاط جهان رسید اما نه به شکل نوشیدنی بلکه با تغییرات زیاد به صورت شکلاتهای امروزی در آمد و در نواحی مختلفی از جهان که مستعد کشت دانه کاکائو بود، کشت شد .


تصویر: http://www.taknaz.ir/upload/92/kaka3.jpg




همانطور که در شکل مشاهده می شود مناطق استوایی در تمام دنیا به کشت کاکائو اختصاص یافته که محصول هر منطقه خواص ویژه ای دارد.







دانه کاکائو از میوه درخت تئو بروما به دست می آید . همانطورکه در تصویر ملاحظه می کنید میوه درخت بر روی تنه اصلی می روید و پس از رسیدن چیده می شود.





: پس از شکافتن میوه ، محتویات داخلی شامل دانه های کاکائوی خام و غلاف لزج سفید رنگ دور آن را خارج می کنند. بعد از این دانه ها را به صورت توده ای روی هم انباشته می کنند تا تخمیر شده و لایه لزج به راحتی از روی دانه جدا گردد.


تصویر: http://www.taknaz.ir/upload/92/kaka4.jpg



بعد از این مرحله دانه کاکائو به شکل زیر در می آید .در این عکس دانه کاکائو قبل از تخمیر و در غلاف سفید و لزجش و بعد از تخمیر و زدودن غلافش دیده می شود.








خواص کاکائو : پودر کاکائو از تخم درخت کاکائو تهیه می شود. کلمه کاکائو برای درخت، لوبیای آسیاب شده و پودر آن مورد استفاده قرار می گیرد. این تخم ها درون غلاف می رویند. در هر غلاف حدود 20 تا 60 عدد تخم وجود دارد که آن را لوبیا می نامند. لوبیا ها حاوی 40 تا 50 درصد چربی هستند که باعث طعم تلخ آن می شود. این چربی خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد که به لوبیا ارزش بیشتری می بخشد. این لوبیای کوچک تاریخچه بسیار طولانی دارد. ردپای اصل این درخت با توجه به «دی ان ا» به آمازون می رسد که توسط مردم اولمک و مایان به گواتمالا و مکزیک منتقل شده است. مردم معتقد بودند که این غذای خدایان است و به عنوان پول رایج برای داد و ستد استفاده می شد.



درخت کاکائو





کاکائو غنی از فلاونون باعث بهبود عملکرد قلب و عروق در دوران کهولت سن خواهد شد. کاکائو کلسترول را بهبود می بخشد. کاکائو جریان خون به مغز را گسترش می دهد. گروه محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف بالای کاکائو باعث کاهش سکته مغزی و زوال عقل می گردد. این یافته در مورخ 4 آپریل 2008 منتشر شد. کاکائو سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد. کاکائو فشار خون را کاهش می دهد.محققان در انجمن سرطان آتلانتا آمریکا 133 نفر از سرخپوستان قبیله کونا ساکن در پاناما را با 183 نفر از افراد این قبیله که به منطقه وراکروز نقل مکان کرده بودند مقایسه کردند. فشارخون به طور چشمگیری در میان گروه ساکن در پاناما پایین تر بود. آزمایش ادرار مشخص کرد که هیچگونه تفاوتی در نمک مصرفی رژیم غذایی آن ها نبوده است.
بررسی رژیم غذایی از 118 قلم نشان داد که آن ها رژیم غذایی مشابهی داشتند تنها گروه دارای فشار خون پایین تر 10بار بیشتر کاکائو غنی از فلاونون مصرف کرده بودند.
منبع : مجله تکناز

امضای کاربر :

دوشنبه 13 مرداد 1393 - 15:48
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 3 کاربر از moheb36 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: fatemeh & amirreza & baran &



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ